Huurt u bij de Zwolse woningcorporaties SWZ, deltaWonen of Openbaar Belang? Dan kunt u gebruik maken van onze actie. Zet een vinkje bij uw corporatie en maak een account aan via de button hieronder.

Ik huur bij:
Account aanmaken
nieuws1

Welkom op onze Portal. Zie hoe Zwolle meer inzicht krijgt in het energieverbruik. Lees meer hierover in Nieuwsbrief 1 en houdt uw e-mail in de gaten.

nieuws2

Bekijk wat uw sluimerverbruik is en vergelijk dit met andere. Voor elektriciteit ligt hier de besparingskans. Lees hier, en over andere besparingsmogelijkheden meer in Nieuwsbrief 2.

nieuws3

Op vakantie gaan. Zorg dat er zoveel mogelijk uit staat. Lees hier meer over in Nieuwsbrief 3.

Sluimerverbruik

Sluimerverbruik verminderen levert geld op! In nieuwsbrief 4 geven we meer uitleg over sluimerverbruik en wat een vermindering ervan kan opleveren.

Vriezer2

Bent u klaar voor de winter?☃️ In Nieuwsbrief 5 geven we u een paar tips plus kondigen we aan dat SlimmemeterPortal u in 2023 duidelijkheid over kosten gaat geven in een nieuw Energie Prijsplafond pagina.

Meer info over dit initiatief

De energieprijzen stijgen. Dit is een goed moment om te kijken hoe u kunt besparen op energiekosten. Wij helpen u graag. Daarom hebben wij een unieke actie voor de huurders van deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ in Zwolle. 2 jaar lang kunt u gratis gebruik maken van het PlusAccount van de SlimmemeterPortal met extra’s. Uw PlusAccount stopt vanzelf.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Klik hier voor veel gestelde vragen en antwoorden.

Contact?

Klik hier voor een contactformulier.